
Dia 15 de novembre:
Avui la mare de la Roshmita m' ha convidat Berfi, és un postre de dolç de llet. No els havia tastats mai, boníssims. En va tornar a fer , i jo la vaig ajudar. Els ingredients que em va dir són aquests:
2 litres de llet
170 gr. de sucre
2 cullerades de mantega
2 cullerades de coco rallat
4 nous picades
Preparació
Primer hem de posar la llet en una olla amb molta cura. Primer, hem de tenir el foc molt fort i després, quan comença a bullir, s'ha de baixar el foc i deixar-ho bullint durant una mitja hora (!Cura, que no vessi la llet! Has d'anar removent de tant en tant).
Una vegada ha passat la mitja hora, doncs afegim el sucre, la mantega i baixem el foc al mínim i seguim removent amb la cullera de fusta durant una hora més. Bé, no fa falta que estiguis tota l'hora amb la cullera a la mà, només has d'anar fent-lo de tant en tant i vigilant que la llet no es cremi. Llavors, vam tirar els fruits secs i seguim removent fins que la preparació s'espesseixi. Més o menys estarà llista en uns 30 min.
Mentre, pots posar mantega en una font i quan la preparació estigui cuita, posarem el dolç de llet a la font i la deixarem refredar-se a temperatura ambient. Aquest es un menjar que he provat, i que l' haig de dur a Espanya.
No comments:
Post a Comment